Najnovšie recenzie zo sekcie Stojany a vidlice na prúty
- Jednoduchý stabilný stojan
- Problémové objímky na uchytenie prednej a zadnej hrazdy, výstupky v objímke kam sa tyčky hrazdy zasúvajú zostávajú vystrčené, treba ich zvnútra objímky vytlačať prstom aby tam tyčka išla zasunúť.
Jednoduchý, stabilný stojan za solidnu cenu, plní svoj účel. Trochu užívateĺsky neprívetivé uchytenie prednej a zadnej hrazdy, výstupky v objímke kam sa tyčka hrazdy zasúva zostávajú vystrčené, treba ich zvnútra objímky vytlačať prstom aby tam tyčka išla zasunúť. Ocenil by som ako príslušenstvo keby boli pridané aspoň zadné univerzalne držiaky udice.
Tovar som ešte nevyskúšal.
Ešte som nemal príležitosť produkt vyskúšať, vyskúšam ho o dva týždne na dovolenke.
Splňa všetky potreby.
Absolutna spokojnosť.
Praktické skúsenosti s uvedeným produktom nemám, nakoľko kaprárska sezóna sa u nás začína 1.6.2022
Kvalitný materiál
Super stojan sanozasekovy použivam ho na plavanu
- Kvalitné vidličky k rieke
Kvalitný rot pod ! Dobrá cena ! Viacúčelové....Treba pozerať Youtube recenzie....porovnať...
- Spĺňa čo má
- Cena v akcii super.
- Zatial vyzera vsetko ok uvidime po sezone.
+++++++++++++++++++++++
Produkt vyhovuje mojím potrebám a som spokojný
Nový výrobok a odporučený od kolegu. Zatial som ho nevyskúšal.
odpadne vrchna cast so zavitom
Vrcha cast so zavitom mi na dvoch odpadla.
Kvalitny material
Sú super a ideálne na feedrové udice, na obrázku sa zdajú veľké ale sú presne také veľké ako je treba, super
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »